Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παραλία

Για τους λάτρεις της θάλασσας, σε απόσταση μόλις 75 μέτρων, μπροστά στο ξενοδοχείο βρίσκεται η παραλία της Αμμουδάρας, μια από τις γνωστότερες και ωραιότερες της Κρήτης. Έχει λευκή, λεπτή άμμο, σε μια έκταση 7 χιλιομέτρων, καθαρά νερά και βραβεύεται κάθε χρόνο με πολλές γαλάζιες σημαίες. Διαθέτει οργανωμένη πλαζ, με ομπρέλες και ξαπλώστρες δωρεάν, beach bar και καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού θαλασσίων σπορ (windsurfing, ποδήλατο θαλάσσης, κανό, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις κ.ά.) Η παραλία της Αμμουδάρας είναι αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του windsurfing, καθώς οι άνεμοι και η ανοιχτή θάλασσα ευνοούν το σπορ.