Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τοποθεσία


Το Oasis Hotel βρίσκεται στην Αμμουδάρα, την υπέροχη παραλία έξω από το Ηράκλειο, πάνω στο δρόμο που αποτελεί συνέχεια της παραλιακής του Ηρακλείου και παλιά εθνική οδό της Κρήτης.
Μια ακτή 7 χιλιομέτρων με παχιά λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά, βραβευμένη με 5 γαλάζιες σημαίες, απλώνεται σε απόσταση αναπνοής μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και αποτελεί ισχυρότατο πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους που αγαπούν τη θάλασσα και τον ελληνικό ήλιο.


Όλες οι παραλίες της περιοχής είναι οργανωμένες με ομπρέλες και ξαπλώστρες χωρίς χρέωση και πολλά beach bar, εστιατόρια, καφέ και καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού για θαλάσσια σπορ.
Το OASIS HOTEL, στο κέντρο της Κρήτης, αποτελεί ένα τέλειο ορμητήριο για ενδιαφέρουσες αποδράσεις και εκδρομές για όλα τα γούστα, εμπορικές δραστηριότητες, καθώς και αμέτρητες ευκαιρίες αναψυχής, στην πόλη του Ηρακλείου, αλλά και σε ολόκληρο το νησί.

100 m

από την παραλία

3 km

Ηράκλειο

5 km

ΑεροδρόμιοΠισίνα
Πισίνα
Εστιατόριο

Εστιατόριο

Παραλία Αμμουδάρα

Παραλία Αμμουδάρα

Services

Pool Bar - FoRest The Tropic Valley