Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πισίνα

Η πισίνα του ξενοδοχείου OASIS είναι μεγάλη, φτάνει τα 115 μέτρα και διαθέτει ειδικό χώρο για παιδιά.
Είναι επενδυμένη με άμμο και με διπλά φιλτραρισμένο θαλασσινό νερό. Διαθέτει σύστημα ηλεκτρόλησης για την καλύτερη δυνατή προστασία του περιβάλλοντος. Στα πεντακάθαρα νερά της μπορείτε να κολυμπήσετε, να κάνετε βουτιές και να χαρείτε ξέγνοιαστοι τη δροσιά του νερού. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν με ασφάλεια, μέσα στο νερό, κάτω από την επίβλεψη έμπειρου ναυαγοσώστη και χαλαρώστε σε μια αιώρα ή μια κούνια, δίπλα στην πισίνα, μέσα στη δροσιά του κήπου δίπλα σε λουλούδια και τροπικά δέντρα, με την ευωδιά της μπανάνας και της φράουλας να σας μεθά.
Χαλαρώστε στο υδρομασάζ της πισίνας, το οποίο λειτουργεί χωρίς χρέωση για τους πελάτες του ξενοδοχείου, πίνοντας εύγευστα κοκτέιλ.
Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας να σας προσφέρει δωρεάν πετσέτες για την πισίνα και να σας σερβίρει δροσερούς χυμούς, αναψυκτικά ή σνακς από το μπαρ.